ALDIANA CLUB RESORTS

MOODFILM

Met verschillende resorts in Europa biedt Aldiana vakanties die je van alle gemakken voorzien. Ontspannen maar actief, chique maar niet stijf en altijd met aandacht voor de lokale cultuur. Aldiana wilde meer mensen meenemen in dit unieke gevoel van sportieve luxe. Samen met Aldiana legde wij deze eigen sfeer vast. 

Met Aldiana als kwaliteitsstempel heeft elk resort zijn eigen sfeer en focus. Per locatie gingen wij dieper in op de verschillende activiteiten en belevingen, zonder het Aldiana-eigen gevoel te verliezen. Gasten mogen immers overal dezelfde kwaliteit en aandacht verwachten. Shots van de verschillende activiteiten en culinaire hoogstandjes worden afgewisseld met beelden van de directe ervaring van de gasten. Geen collage van faciliteiten en voorzieningen, maar een serie reisverhalen en ervaringen.

 

Een voorbeeld van een resort is die in Fuerta Ventura

Elk resort kreeg verschillende IG-tv edits voor de Instagram_Feed

Om specifieke reizigers via social te prikkelen en overtuigen maakte wij vanuit de moodfilms ook bite-size thema video’s. Elke video belicht één van de vele soorten reiservaringen die men bij Aldiana kan beleven.

Zes locaties filmen binnen één zomer vraagt natuurlijk om een speciale aanpak. Bewapend met flexibele, licht-gewicht apparatuur lukte het om op elke locatie in korte tijd heel divers materiaal vast te leggen. Een intense maar unieke ervaring met een geweldig eindresultaat.