HAN

Film & presentatie

De Faculteit Economie en Management van de Hogeschool Arnhem Nijmegen biedt deeltijdstudies aan. Dat moeten meer mensen weten! Maar wie zijn die mensen eigenlijk? Hoe bereiken we deze het beste? Om daarbij te helpen hebben we op basis van een onderzoek een conceptdocument ontwikkeld en daarna verschillende audiovisuele uitingen gemaakt passend bij de doelgroepen.

Om de BtoB doelgroep aan te spreken is er net een andere commercial gemaakt dan we voor de commercial voor de studenten hebben gemaakt.

Om de studenten aan te spreken maakten we deze commercial. Dit is overig de 'extended version'. Deze langere film is gemaakt voor bijeenkomsten waar mensen wat meer tijd en geduld hebben.

We maakten een reeks testimonialfilms met (ex-)studenten, docenten en werkgevers. Dankzij het concept/format document zijn deze geheel in de stijl van de andere films.

De Hogeschool wil uniformiteit uitstralen. Daarom hebben wij geheel volgens de huisstijl een ontwerp gemaakt voor al het presentatiemateriaal. Zodanig dat de docenten er zelf een invulling aan kunnen geven en alles toch dezelfde uitstraling heeft.