NOC*NSF

Interactieve film

Sport heeft voor iedereen een andere betekenis en invulling, maar is in zekere zin ook voor iedereen hetzelfde: een recht. In opdracht van Gemeente Arnhem en Provincie Gelderland ontwikkelden we een zogenaamde ‘cadeaufilm’ voor het 100-jarige bestaan van NOC NSF. Om sportieve jubileum te vieren brachten wij in beeld hoe sport een recht is geworden.

Dit uitgangspunt, in combinatie met de vrijheid die we hadden in stijl en concept, heeft ons geïnspireerd tot het maken van een interactieve en levendige film. Hierbij brengen we juist de wat minder bekende en voor de hand liggende sporten in beeld, om te laten zien dat bij iedereen een andere sport op het lijf geschreven is. In de vlotte montage komt de dynamiek, snelheid en het teamverband naar voren, maar daarnaast kun je in de verdiepingsinterviews meer over de sport en sporter te weten komen. De interactieve film is hiervoor een openbaring!

NOC NSF website en interactieve applicatie

De interactieve film leidt via sublagen naar een landingspagina met meer informatie over de door de kijker als interessant bestempelde onderwerpen. Klik om de film met interactie en sublagen te bekijken! Beleef het zelf: www.arteffects.nl/nocnsf/

Arnold Vanderlyde is een van de sublagen in de interactieve film

Arnold Vanderlyde is een van de sublagen in de interactieve film

Benhur Gobel is een van de sublagen in de interactieve film

Intro scherm interactieve film NOC NSF

Het startscherm van de interactieve film. Klik om de film te bekijken zonder de interactiemomenten!

Na het klikken komt er meer informatie over de sport en de geinterviewden

BMX is een van de sublagen in de interactieve film

Tijdens de interactiemomenten kan de kijker meer zien over het onderwerp dat hem interesseert!