TEDx

Concept & content

Al twee jaar achtereenvolgend heeft Arnhem een TEDx mogen organiseren. Wij mochten op onze beurt all out gaan met bewegende visuele content! Zo maakten we twee openingsfilms, teasers, leaders, bumpers en titelschermen.

In 2016 maakten we de 'Grand Openingsfilm' samen met stadsdichter Jesse Laporte en filmmaker Bram Linderman. Daarnaast hielpen studio Halfvol en Shaun Leyden ons met het vinden van alle juiste beelden.

Ook in 2016 maakten we de bumpers en leaders voor het gehele event en de titels voor alle sprekers. Dit jaar gingen we met animatie verder dan vorig jaar en werd alles in 3d uitgewerkt.

In deze film zie je hoe de machine gebouwd wordt die niet alleen een rol zou spelen in de Grand Openingsfilm, maar in het gehele TEDx event.

De titels van de sprekers van 2015 zijn helemaal in de stijl van de leader en bumpers.

Ben je benieuwd hoe de special effects op de film worden toegepast? Bekijk de breakdown van onze collega's van Supermassive!

De 'Grand Openingsfilm' van 2015 was meer een korte film. Met acteerwerk, fantastische animatie en een speciaal voor de film en uiteindelijk het event gebouwde mechanisch werkende machine.

Om mensen alvast te triggeren voor het aankomende event maakten we een laagdrempelige bijzondere teaser.