Een wereld vol verhalen.

Wanneer we het hebben over onze films dan benoemen we het liefst geen technische details; dat is onze expertise en het is vanzelfsprekend dat we er alles aan doen om een film op technisch vlak goed neerzetten. Waar wij het liever over hebben zijn de magische momenten, tijdens het proces, maar ook ervoor of erna.

Tenslotte zijn we allemaal mensen. Dat betekent dat we het fijn vinden om mensen te begrijpen, maar ook om zelf begrepen te worden. We zeggen wat we voelen, denken er niet teveel over na en blijven dicht bij onszelf. Arteffects is meer dan een bedrijfsnaam, het is een hecht team van verhalenvertellers en daar hoort de opdrachtgever ook bij. We gaan er namelijk samen iets onvergetelijks van maken.

Music video of Disci x Avo with their track Ik Verdrink. Meaning: I Drown. The meaning of this clip? Just watch

Hunkemoller Directors cut. We werken al jaren voor Hunkemoller en hebben zoveel gaafs gemaakt. Regisseur Miguel en Creative director Victor hebben een Directors cut gemaakt om eens wat te kunnen laten zien.

Net als water.. We maakten een gevoelige brandfilm voor Rozet om te laten zien wat zij kunnen leveren om tot persoonlijke groei te komen!

Ons mooie Arnhem. Theo Janssen over zijn beleving van zijn en onze stad Arnhem. Gemaakt voor de Bridge to Liberation, maar op zichzelf een mooie film en waardige herdenking van de Slag om Arnhem. We zijn trots!

Onze verrassing voor de wereld.. Dit noemen we 'een reis'. Onze beelden, de tekst van Typhoon en het verhaal van de HU. Samen met de mensen van Hogeschool Utrecht hebben we deze film gemaakt om deze reis te laten zien, of je nu studeert, lesgeeft, uitvindt of ondernemer bent met geweldige ideeën: dit is de plek om te dromen en te groeien.

Een film die jongeren inspireert om mee te doen aan de grote internationale voetbaltoernooien. Het is meer dan de bal en het veld. Het is alles er omheen. Euro-Sportring vroeg ons om verschillende landen in Europa te bezoeken. Miguel regisseerde de film in Rimini, Italië. Dit is zijn nalatenschap, zijn visie op de film, de ‘directors cut’.

Man met moter door rook

Het maakt niet uit wie je bent. Maak het echt. Hier in Arnhem! Als jij wilt studeren in Arnhem dan is dit het zetje dat je nodig hebt om je keuze te maken. Want dit is het studentenleven.

De duurzame hightech designhaard voor elk interieur. Deze brandfilm die is gemaakt voor de nieuwste haard van Kalfire, maar laat zoveel meer zien. De sfeer, veiligheid, toepasbaarheid, maar vooral de verbinding die de ultieme vuurbeleving brengt.

Al sinds 2013 schrijven wij mee aan het concept en verhaal van de Bridge to Liberation Experience. Het meeste genoegen halen wij uit het visualiseren van die verhalen. Wij mogen elk jaar weer werken aan de meest prachtige films.

Concreet onderwijsproducten ROC bouwopleidingen jongen en garage

Horen, zien en begrijpen. De makers van morgen zijn de mensen in en voor de bouw. Om morgen te kunnen maken moet je de ontwikkelingen op de voet volgen en toe kunnen passen. Concreet helpt het maken van morgen.

giro d'italia commercial

Gelderland kleurde roze tijdens de Giro d'Italia 2016. Het wielervirus verspreide zich snel en Nederland was in de ban van de sport en het roze van de Giro.

We werken nu al meer dan 10 jaar samen met Finis en Eillert. We hebben samen veel van de wereld gezien en kennen elkaar goed. Er is veel vertrouwen en dat heb je nodig om tot het beste eindresultaat te komen.

Bol.com commercial

Digitaal lezen heeft niet de beperkingen waar veel mensen voor vrezen. Geen felle schermen of beperkte verbindingen, maar wel een hele boekenkast in je tas en tal van andere technische voordelen. Dat laten we zien en dat doen we met een lekker sfeervolle film.

Terra.vita, Duitsland, maakt deel uit van het wereldwijde Unesco Geopark-netwerk. Samen met de Hondsrug in Nederland vormen ze een Interreg-gebied. We hebben aan verschillende geweldige projecten gewerkt voor deze prachtige locaties. VR-installaties, touchscreens, 3D-omgevingen en ook lange speelfilmdocumentaires. Dit is de trailer voor de films van het Duitse deel.

Geen grenzen en geen beperkingen. Gewoon sporten en knallen. Want angst? Daar moet je gewoon schijt aan hebben.

Man in werkplaats, film provincie gelderland visiefilm

Het gaat niet om de termen, maar om de bedoeling erachter. De missie en visie van de grootste provincie van Nederland vertaald naar een tekst die inspireert en een film die de Gelderlander typeert.

kunst en cultuur

Ruimte voor kunst en cultuur. Dat vind je hier in het oosten van ons land. Je moet het alleen nog even zien. Kijk maar.

Rutgers

Voor het vijftigjarig bestaan van Rutgers hebben we een site ontwikkeld met vijf ongelezen verhalen. Ongelezen, omdat de onderwerpen moeilijk bespreekbaar zijn. Moeilijk bespreekbare onderwerpen kunnen wel ontzettend goed werken in films die moeten schuren. Dit is maar een teaser, ze zijn alle vijf te bekijken. Op de site van Rutgers of neem contact op met ons. Laten we je ze zien!

Synerlogic

110 jaar Synerlogic. Dat is meer dan een mensenleven. De mooiste reis die er bestaat en Synerlogic is trots om daar al zolang deel van uit te maken.

Fontys centre of expertise

Fontys is bezig met het ontwikkelen van fysieke ruimtes waarmee ze zich toekomstgericht ontwikkelen. Ze zijn een centre of expertise en daarvoor moet je op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Wat de toekomst brengt weten we niet, maar je moet wel een gemeenschappelijke visie delen om het te kunnen zien en herkennen. Toekomstige technische ontwikkelingen is een perfect onderwerp om samen met Supermassive te visualiseren.

The Best Social Awards & Huawei tonen dat zij niet bepalen hoe hun gebruikers maken, maar dat de gebruikers hen inspireren om de producten aan te passen. Bob Sizoo is één van de influencers of artiesten die we portretteerden.

Boot op water, regen en zon

Echt verschil maken en nieuwe werelden ontdekken. Geïnspireerd raken om een volgende stap te maken met Van de Groep en Olsthorn. Deze brandfilm laat zien hoe. Het was een mooie dag voor een boottocht. Tot de storm kwam.