Bridge To Liberation – Feature films

Feature films

Sinds 2013 werken wij jaarlijks samen met de stichting Bridge to Liberation en JMT samen aan de herdenking van de slag om Arnhem en Operation Market Garden. Wij doen onderzoek naar de karakters, schrijven het verhaal en leggen samen met Alvin Williams van JMT de basis voor de show. Het schrijven van het verhaal doen we altijd samen met Nazmiye Oral. En dan moet het leukste deel nog beginnen! Namelijk het filmen zelf. Het is elk jaar weer afhankelijk van het verhaal wat we gaan maken, maar als het speelfilm wordt gaat er vuurtje branden in onze filmmakers harten. De productie, op de set staan, figuranten acteurs, mooie locaties, actie en waanzinnige belichting. Dagenlang onderdompelen in de sfeer van weleer.

De vechtscenes uit 2015

De samenvatting van 2015

Een film noir uit 2017 over het stille verzet.

Probeer het maar eens droog te houden bij de film over de gebroeders Cuijk met Gijs Scholten van Aschat uit 2017

De publieke begraafplaats van 2018

De samenvatting van 2018

De introductiefilm van 2019. Waarbij het Phion live muziek speelde terwijl onze hoofdpersoon anderhalve minuut rustig blijft liggen in het gras.

De achtergeblevene uit 2019

De climax film van 2019

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.