Brandfilms

Brandfilms

Wij geloven dat brandfilms de kracht hebben om mensen te raken, te inspireren en in beweging te brengen. Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw product, het delen van bedrijfsgeschiedenis of het communiceren van een missie. Met een brandfilm creëer je een emotionele band met de kijker en jouw brandstory of merkverhaal.

We willen weten welke energie er ontstond, toen jij ontdekte wat je graag wilde doen. Wat je anders deed dan anderen. Waar de drive vandaan komt om te blijven ontwikkelen en het elke dag weer beter te doen. Wij noemen die energie de Spark. Noem het gerust anders. Daar ligt jouw verhaal. Dat is de energie die mensen trekt, vasthoudt en overtuigt. Hiermee kun je excelleren. Het mooie aan energie is dat het overdraagbaar is. Mensen willen jouw verhaal horen, zien en voelen.

Still uit de brandfilm voor Rozet Arnhem

Om een succes van te maken van jouw brandfilm, willen we het verhaal achter het merk dus begrijpen en de doelen en doelgroepen leren kennen. Daarom werken we nauw samen om het te vertalen naar een visueel verhaal en zorgen we dat de belangrijkste boodschap overgebracht in gevoel en de kijker raakt. Van concept tot oplevering verzorgen wij de hele productie, zodat jij je kunt concentreren op jouw verhaal, terwijl wij ervoor zorgen dat dat verhaal visueel tot leven komt.

Let’s find your Spark!

Wil je ook een mooie brandfilm maken?

of bel ons op +31 (0)26 379 57 47

 

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.