Short films

Short films

Als filmmakers zijn we constant op zoek naar manieren om onze creativiteit te uiten en onze visie tot leven te brengen op het scherm. We vinden het belangrijk om te blijven groeien en te evolueren als filmmakers, zodat we altijd de beste verhalen kunnen vertellen. Daarvoor werken we naast commercieel werk ook aan korte films, documentaires en videoclips.

Wij hebben een diepe passie voor cinematografie en storytelling. Ook geloven we dat deze twee elementen samen kunnen komen om verhalen te creëren die niet alleen visueel krachtig zijn, maar ook de kracht hebben om mensen te raken en te inspireren. We besteden veel tijd aan de details, zoals het bedenken van de perfecte compositie, het vinden van de juiste belichting en het selecteren van de beste camerahoeken om ons verhaal te vertellen.

Short film: Paul

Bij Arteffects gaat het niet alleen om het maken van mooie beelden, maar ook om het creëren van verhalen die ons publiek aanspreken op een dieper niveau. We zijn trots op de verhalen die we hebben verteld en we zullen ons blijven inzetten om verhalen te creëren die de kracht hebben om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen.

Let’s find your Spark!

 

Disci x Avi – Ik verdrink
UNESCO Global Geoparks
Disci x Avi – Ik verdrink
UNESCO Global Geoparks
Disci x Avi – Ik verdrink
UNESCO Global Geoparks

Wil je ook een mooie short film maken?

of bel ons op +31 (0)26 379 57 47

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.