VFX

VFX

Wij zijn constant op zoek naar manieren om onze films en video’s naar een hoger niveau te tillen. Eén van de manieren waarop we dat doen is door live action video en VFX (visuele effecten/motion graphics) te combineren.

Door de combinatie van live action en VFX kunnen we verhalen vertellen die niet alleen visueel sterk zijn, maar ook een diepgaande impact hebben op ons publiek. We kunnen emoties oproepen die anders moeilijk te vangen zouden zijn. Door de magie van VFX kunnen we ons publiek meenemen op reizen naar onontdekte werelden en hen laten genieten van grootse avonturen.

Still uit eventfilm voor World Police & Fire Games 2022

Wanneer we live action video combineren met VFX, ontstaat er een nieuwe wereld waarin bijna alles mogelijk is. Met behulp van VFX kunnen we scènes creëren die anders niet mogelijk zouden zijn. We kunnen de werkelijkheid transformeren en ons publiek meenemen op een adembenemende reis vol verbeelding en emotie.

Onze filmmakers en VFX-artiesten werken nauw samen om een perfecte mix te creëren tussen live action en VFX. We besteden veel tijd aan het perfectioneren van elk shot, zodat het perfect past in het verhaal dat we willen vertellen. We zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om live action en VFX te combineren en ons publiek (en onszelf!) te blijven verrassen.

Let’s find your Spark!

World, Police and Fire Games
UNESCO Global Geoparks
Fontys | Centre of Expertise
World, Police and Fire Games
UNESCO Global Geoparks
Fontys | Centre of Expertise
World, Police and Fire Games
UNESCO Global Geoparks
Fontys | Centre of Expertise

Wil je ook een VFX film maken?

of bel ons op +31 (0)26 379 57 47

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.