HU Story – Jericho

Visual storytelling
  • Client Hogeschool Utrecht
  • Accountmanager Marieke Cillessen
  • Producer Carmen Benneker
  • Creative Director Victor van Vloten
  • Director Klaas Arie Westland
  • D.O.P. Jelmer van Son

Wij maken Stories voor de HU om maatschappelijk relevant onderzoek zichtbaar te maken en onderzoekers, studenten en samenwerkingspartners te stimuleren en inspireren buiten de kaders te blijven denken.

Voor deze story reisden we af naar Jericho. Waar een project gaande is dat Palestijnse jongeren leert hun leefomgeving te kennen en zich ermee verbonden te voelen. Dat ze zien wat er aan die omgeving uniek is en dat ze zich ervoor willen inzetten. Want dat doet dit project: het helpt ze een visie te ontwikkelen op het verleden, het heden en de toekomst van hun omgeving. En het stimuleert ze om na te denken hoe zij daar zelf een waardevolle bijdrage aan kunnen leveren. Jongeren die zich op een positieve manier willen inzetten voor hun leefomgeving kunnen overal ter wereld een enorm verschil maken.

Why
Met de urgentiefilm proberen we mensen aan het denken te zetten. Te grijpen en te prikkelen. Waarom is dit project van belang en waarom moet je doorkijken?

 

What
In de ‘What’ film laten we zien wat de oplossing is.

 

How
In de ‘how’ film wordt duidelijk gemaakt wie welke rol heeft gespeeld en hoe het hele project tot stand gekomen en verlopen is.

 

Future
In de ‘future’ film komt de visie aan bod. Wat zijn de dromen? Wat zijn de kansen? Wie of wat is er nodig omĀ  nog meer te groeien?

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.