Commercials

Commercials

Met een commercial wil je directe interesse bij consumenten opwekken en aankoop aanmoedigen, door je USP’s te tonen. Maar… we begrijpen dat een commercial meer is dan alleen reclame maken voor een product of dienst. Het draait om het creëren van een emotionele band tussen een merk en de kijker. Je wilt een verhaal tot leven brengen. Wij streven er daarom ook niet alleen naar om mooie beelden te tonen, maar ook een verhaal te vertellen dat mensen echt raakt. We brengen cinematografische filmtechnieken samen met storytelling om iets te creëren dat mensen bijblijft.

Still uit Hunkemöller campagne

Het is van belang dat we goed begrijpen wat het doel van de commercial is en welke boodschap je wilt overbrengen. Daarom werken we nauw samen om de visie en doelen te ontdekken. Als we het verhaal duidelijk hebben, gaat het visuele team aan de slag met het bepalen van de filmtechnieken, regie, storytelling en nabewerking. Van het bedenken van het concept tot de uiteindelijke oplevering nemen wij de volledige productie voor onze rekening, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op het vertellen van hun verhaal, terwijl wij ervoor zorgen dat het er visueel prachtig uitziet.

Commercials zijn over het algemeen ‘catchy’. We proberen in korte tijd jouw belangrijkste boodschap over te brengen. Om een voorstelling te maken van het eindproduct raden we je aan om ons werk te bekijken.

Let’s find your Spark!

Wil je ook een mooie commercial?

of bel ons op +31 (0)26 379 57 47

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.