Visual Storytelling

Visual Storytelling

Met editorial content en serie- of formatgericht filmen pas je visual storytelling gelaagd toe. Mensen meenemen in een verhaal hoeft namelijk niet in een enkele film. Het raken van de doelgroep of het grote publiek kan in verschillende producten of fases. Platforms zoals websites, sociale media of YouTube bieden de mogelijkheid om gerichter delen van je verhaal of USP’s te verspreiden. We schieten bij het maken van een film zo ontzettend veel materiaal wat bij een enkele film verborgen blijft. Zonde vinden we dat. Er is nog zoveel uit te halen. Zoals achtergrondverhalen, social media edits, website loops, succes stories of specifieke doelgroep films.

Met visuele storytelling deel je authentieke verhalen die een blijvende indruk achterlaten en door herhaling en uitbreiding een krachtig middel zijn om verbinding en begrip te creëren. We willen niet alleen verhalen vertellen die ons publiek raken, maar ook verhalen die hen inspireren om in actie te komen en een verschil te maken in de wereld. Of het nu gaat om het verkennen van sociale kwesties, het delen van menselijke ervaringen of het onderzoeken van de schoonheid van de natuur, we zijn vastbesloten om onze passie voor cinematografie en storytelling te blijven uiten en delen met de wereld.

Still uit HU stories

Zoals de naam al doet vermoeden, komen storytelling en een cinematografische manier van filmen hier uitstekend tot zijn recht. Het is van belang dat we goed begrijpen wat het doel is en welke boodschap je wilt overbrengen. Daarom werken we nauw samen om de visie en doelen te ontdekken. Als we het verhaal duidelijk hebben, gaat het visuele team aan de slag met het bepalen van de filmtechnieken, regie, storytelling en nabewerking. Van het bedenken van het concept tot de uiteindelijke oplevering nemen wij de volledige productie voor onze rekening, zodat jij je kunt concentreren op het vertellen van het verhaal, terwijl wij ervoor zorgen dat het er visueel prachtig uitziet.

Let’s find your Spark!

Wil je ook jouw verhaal vertellen?

of bel ons op +31 (0)26 379 57 47

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.