Videoclips

Videoclips

Bij het maken en produceren van videoclips draait het allemaal om het vertellen van een verhaal. Het gaat niet alleen om het vastleggen van beelden die de muziek ondersteunen, maar om het overbrengen van emoties en het creëren van een blijvende indruk bij de kijker.

We begrijpen dat elke muzikant en artiest een uniek verhaal te vertellen heeft, en het is ons doel om die verhalen op een visueel indrukwekkende manier tot leven te brengen.

Disci x Avi - Ik verdrink

Onze focus ligt op het begrijpen van de muziek en de artistieke visie van de muzikanten, zodat we een videoclip kunnen produceren die de essentie van hun muziek vastlegt en hun verhaal vertelt.

Maar het maken van een videoclip gaat niet alleen over de artiest. Het gaat ook om het uiten van onze artistieke behoefte in film. Daarom werken we graag samen met artiesten die ons de ruimte geven om hun muziek visueel te vertalen naar film.

Disci x Avi – Ik verdrink
Disci x Avi – Ik verdrink
Disci x Avi – Ik verdrink

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.